Internet Diensten – Computerservice – Domeinregistratie

Netwerkinstallaties & computerservice

 

Heeft u moeite met het installeren en configureren van uw verbinding? Kunt u tijdens het internetten niet bellen? Wij helpen particulieren en het midden- en kleinbedrijf graag bij het installeren en configureren van een ADSL of CABLE verbinding.

Steeds meer gezinnen hebben tegenwoordig meerdere computers in huis staan, de oude PC weggooien is immers zonde. Ze met elkaar verbinden wordt echter niet vaak gedaan, terwijl een thuisnetwerk juist erg handig kan zijn. De voordelen: een internetverbinding voor alle PC’s, gedeelde printers en de mogelijkheid bestanden uit te wisselen.

 

Virussen of spyware zijn een klein programmaatjes die zich onopgemerkt in de computer installeren en daar meestal andere programma’s en gegevens mee beschadigen. Veel virussen kennen een ‘incubatietijd’. Ze houden zich een lange tijd koest om pas op een voorgeprogrammeerde datum met hun verwoestend werk te beginnen. Zo kunnen ze b.v. uw computer overnemen of ongevraagde mails versturen. Als u een spywareprogrammaatje op u computer hebt gekregen merkt u dat als uw computer steeds trager wordt. Is uw computer besmet met een virus of spyware? Wij halen ze er voor u af. Alle bestanden en programma’s blijven op uw computer staan.
Wij raden u sterk aan na het verwijderen van de virussen een virus scanner te installeren. Wij beschikken over verschillende virusscanners.

Het (her)installeren van uw computer. Alle data wordt verwijderd van de harde schijf. Indien gewenst kunnen wij vooraf een back-up maken van uw bestanden. Windows wordt opnieuw geïnstalleerd. Alle drivers worden geïnstalleerd zodat al de interne componenten (hardware) weer goed functioneren. U moet wel over de juiste drivers en de originele windows CD beschikken die u bij de computer meegeleverd hebt gekregen..

 

Het aanbod van computers, printers en andere hardware is overweldigend. Hoe kom je er achter welke je nodig hebt en niet betaald voor zaken die je nooit gebruikt. Wij zetten samen met u uw wensen op papier en geven u een gedegen advies zodat u serieus prijzen kunt vergelijken. Desgewenst bestellen en installeren wij uw computer.