Internet Diensten – Computerservice – Domeinregistratie

Website service & onderhoud

 

Als het u ontbreekt aan tijd of kennis om uw website regelmatig up to date te houden dan kunt u dat eenvoudig en efficiënt aan ons overlaten. Content voor websites verzamelen, schrijven, redigeren en in de juiste vorm gieten is tijdrovend werk. Binnen grotere organisaties is dit vaak een dagtaak. Wij neemt u dit werk graag uit handen. u stuurt per email door wat u gewijzigd of aangevuld wilt hebben en wij voeren dit door in uw website.

Eventueel komt een van onze webredacteuren bij u op detacheringsbasis de website onderhouden. Op die manier krijgen wij feeling met uw organisatie. U kunt ons bovendien altijd bellen voor advies, Martin de Groot ICT fungeert dan als uw eigen internetafdeling.

Wanneer er sprake is van meerdere partijen, nemen wij graag de rol van projectleider op zich om alle content te inventariseren. Met veel ervaring in dit soort projecten weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan.

 

Voor het plaatsen van nieuwe of ander fotomateriaal kunt u ons zelfgemaakte foto’s via e-mail toesturen van de juiste kwaliteit. Maar ook kunnen wij een fotograaf langssturen die precies weet hoe een goede foto voor internet gemaakt moet worden. Iedereen kan fotograferen maar een foto op uw website is uw visitekaartje, en daar stel je andere, hogere, eisen aan. Aan zelfgemaakte foto’s moet vaak zoveel bijgewerkt worden dat het inschakelen van een vakfotograaf meestal lonend is.