Internet Diensten – Computerservice – Domeinregistratie

Webdesign & -productie

 

Webdesign is meer dan mensen vaak denken. Een website moet op maat gemaakt worden en één geheel zijn, waarbij lay-out, design, huisstijl en het onderhoudssysteem naadloos met elkaar geïntegreerd worden. Ze vormen een gebruiksvriendelijke interface dat de sfeer, de ambitie en de professionaliteit uitstraalt waar uw onderneming naar streeft. Onze vormgeving is vooruitstrevend, maar altijd in harmonie met úw communicatiestrategie.

Een professionele website is echter meer dan een goed design alleen. Uw ontwerp moet aan alle technische eisen voldoen, die zo belangrijk zijn voor de compatibiliteit. Martin de Groot ICT is een internetbureau dat uniek vormgegeven ontwerpen realiseert die aan al deze eisen voldoen. Indien gewenst zorgen wij er voor dat uw website gemakkelijk zelfstandig up-to-date gehouden kan worden en dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

 

Voor het opzetten en onderhouden van een website wordt wereldwijd veel gebruik gemaakt van het Content Management Programma (CMS)  Joomla. Dit pakket installeren wij vrij een voudig voor u maar voor het maken van een goed ontwerp komt meer kijken. Wij hebben hier de tools voor en veel ervaring. Ook kunnen wij u helpen bij het inrichten van de website, het opzetten van de pagina’s en als dat nodig mocht blijken later ook bij het onderhouden van de pagina’s.