Internet Diensten – Computerservice – Domeinregistratie

Projecten

 

Propera.nl

www.propera.nl

Propera is een online webapplicatie voor dienstverlenende bedrijven die hun activiteiten eenvoudig, slim en goedkoop willen organiseren. Door de logisch opgebouwde schermen kunnen gebruikers direct profiteren van de krachtige functionaliteiten. Klanten kunnen Propera altijd en overal gebruiken via een veilige internetverbinding en hoeven dus niet te investeren in hardware of software licenties.

CBD voerde de projectleiding voor het systeemontwerp, grafischontwerp, de ontwikkeling en bouw van de internetsoftware en ondersteunde diensten voor de marketing uit.

 

MourisHout.nl

www.mourishout.nl

Het bedrijf Mouris houtexploitatie VOF is naar een nieuwe locatie verhuisd en heeft haar naam gewijzigd in Mouris Hout BV. Reden om de huisstijl aan te passen en daarmee ook de website. Martin de Groot ICT heeft naast het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website ook de (her)installatie en uitbreiding van de computerapparatuur uitgevoerd.
De website is ook bereikbaar onder:
www.mouris.nl

 

Kuijpertoernooi.nl

www.kuijpertoernooi.nl

Het Wim Kuijpertoernooi is een internationaal voetbaltoernooi voor jeugdspelertjes in de D klasse.

De opdracht was om de bestaande website geheel te herbouwen omdat het onderhoud ervan als onnodig ingewikkeld werd ervaren. Ook is de website voor zoekmachines geoptimaliseerd. Verder is er software gemaakt om de actuele standen en uitslagen van de webstrijden van dit toernooi automatisch op het veld en in de website te presenteren.

 

Depannage.be

www.depannage.be  www.pechhulp.be

Depannage.be is een pechverhelpingsorganisatie in België die op een vergelijkbare manier werkt als Routemobiel in Nederland.

De opdracht was om het totale proces van het afsluiten van een pechhulppolis, de betaling daarvan, de administratieve verwerking alsmede de administratie bij het callcenter en de uitvoerder van de pechhulp volledig te automatiseren. Daarbij staat de optimale service en dienstverlening aan de klant voorop. Martin de Groot voert de algehele coördinatie en het projectmanagement uit. De opdracht is uitgevoerd in samenwerking met RCA, een van de grootste reclamebureaus in Oost-Vlaanderen. De website is geheel tweetalig.

 

DeBurenVanBep.nl

www.deburenvanbep.nl

Ook voor ‘onze band’: “De Buren van Bep” heb ik een website gemaakt. Als hobby speel ik al vanaf de jaren 80 jaar drums. Met onze band hebben we veel succes maar door onze drukke werkzaamheden treden we niet zo vaak meer op als we zouden willen.
De apparatuur heb ik in de loop van de jaren steeds verder uitgebreid en verbeterd. We kunnen een behoorlijk zaaltje plat spelen en de ‘spullen’ zijn prima geschikt om een band op te nemen en demo cd’s te maken. Dus wil je een demo van je band: neem contact op!

 

Proview.nl

www.proview.nl

Fotografie en beeldbewerking spelen een prominente rol in vrijwel alle media. Mensen denken meer en meer in beelden; het beeld is alles bepalend geworden. Lifestyle en beleving van de consument spelen zich af op het netvlies.

Proview, een fotostudio in Vorden, weet wat klanten doet besluiten voor úw producten te kiezen. Deze manier past ook binnen uw budget en werkwijze. Effectief communiceren begint in dit geval met een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, waarin veel interessante mogelijkheden voor u aan de orde komen.
Waar vele jaren van ervaring, kwaliteit en creativiteit samenkomen …

Martin de Groot ICT heeft het ontwerp en de bouw van een nieuwe website uitgevoerd.

 

AlphaBB.nl

www.alphabb.nl

De HondenUitlaatService AlphaBB in Steenderen is er voor hondenbezitters die door bijvoorbeeld een drukke baan, gezin, ziekte, hoge leeftijd of om wat voor reden dan ook, soms niet genoeg tijd en aandacht kunnen besteden aan hun hond(en). Martin de Groot ICT voert het ontwerp en bouw van de website uit.

 

Gelrebloem.nl

www.gelrebloem.nl

Gelrebloem is een internet-postorderbedrijf (webwinkel) dat quiltstoffen verkoopt. Het bedrijf heeft de verkoop in 2007 grootschaliger aangepakt door gebruikt te gaan maken van een uitgebreide webshop met winkelwagen/kassa, on-line betaalsysteem en nog veel meer. Ook de huisstijl is aangepakt. De communicatie met de klant verloopt volledig via internet. Ook het voorraad systeem draait op de internetserver.

Martin de Groot ICT voerde de projectleiding voor het systeem- en grafischontwerp, de ontwikkeling en bouw van de internetsoftware en ondersteunde diensten voor de marketing uit.
De website is ook bereikbaar onder:

 

Carwash West-Grijpen

www.carwashwestgrijpen.be

Op het industrieterrein vlak bij het centrum in de stad Tienen in België is een grote Amerikaanse carwash opgezet met een wasstraat en wasboxen. Voor het bedrijf is de complete huisstijl opgezet, logo’s belettering en spandoeken op en rond het gebouw en het buitengebied. Verder is een website opgezet en worden met regelmaat flyers en folders gemaakt.

 

Overige Projecten